Wiekelientje †

Geb. 1999, 1.66m, 1e premie Ster, Preferent, Prestatie
Krist 358 – Piter 312 – Oepke 266 – Peke 268

Wiekelientje hebben we begin 2022 moeten laten gaan, de dame van stal! Een sterke, degelijke merrie met maat en formaat en niet te vergeten prachtige Manen!

Wiekelientje TJ, een super mooie merrie lijn voor de fokkerij. Moeder is de Ster merrie Koralien fan Koartwald, Grootmoeder is de ‘Ster Preferente’ Orlien fan Koartwald en Overgrootmoeder is de ‘Ster Preferente’ Gerlien. Daarachter zien we nog de Modelmerrie Kobelien.
Vader Krist kreeg tijdens het verrichtings onderzoek een 8 voor zijn stap, draf en menproef en zelfs een 8,5 op de showproef.
Wiekelientje heeft veel prachtige nakomelingen gebracht. Exterieurmatig mooie paarden. En hele fijne paarden om mee te werken! Succesvolle nakomelingen zijn: Adriaan RS, Sport Dressuur, een nakomeling van Brend, verkocht naar Dubai. Zenith RS, Sport Dressuur, verkocht in Nederland. Isa R.S Ster, Sport Mennen, van Norbert. Heeft nu 1 ster nakomeling. Janna R.S, Ster van Take (verkocht), waarvan de eerste 2 nakomelingen direct ster zijn geworden. We hebben nog een merrie uit 2020 van Ulbran, de laatste nakomeling van Wiekelientje TJ.