Instructie

Nog even wat over mijn paardenachtergrond: Als 11 jarige meisje ben ik begonnen op een shetlander, waarna ik op 12 jarige leeftijd mijn eerste eigen pony, Melwin kreeg. Jarenlang fietste ik iedere ochtend naar de pensionstal om te voeren en ’s middags om te mesten, te voeren en te rijden. Op mijn 15e moest ik helaas afscheid nemen van Melwin en kwam op een gegeven moment Prins Apolly’s op ons pad. Deze pony reed ik in 2 jaar van de B naar Z dressuur en naar het M springen. Op mijn achttiende verkochten we de pony en kwam er een paard genaamd Weltstar voor terug. Deze ruin heb ik wederom van de B naar de Z dressuur gereden. Ook deze is uiteindelijk verkocht omdat ik ging studeren in het buitenland. Terug in Nederland heb ik op diverse handelsstallen paarden doorgereden. Inmiddels heb ik samen met Roelof stal RS en heb ik een leuke merrie It’s platina die ik in de Z dressuur start, daarnaast springen we regelmatig voor ons plezier! Tevens heb ik nog een dochter van It’s platina die ik inmiddels ook actief uitbreng in de dressuur.

De mogelijkheden:
Instructie met eigen paard bij ons op locatie van een half uur tot een uur. Ik begeleid graag ruiters, die actief zijn in de basisdressuur(wedstrijd)sport.

Heb je je aangemeld bij een manege voor ponyrijles maar twijfel jij of je ouders of het wat voor je is of moet je nog even wachten voor je kan beginnen? Je kan bij mij een ‘proef pony uur’ reserveren, waarbij we gaan kennis maken met de pony. (uit de stal halen, poetsen, opzadelen en rijden) – kinderen t/m 10 jaar.

Tarief instructie met eigen paard €27,50 (op locatie behoort tot de mogelijkheden, graag in overleg)
Tarief kennismaken met onze pony en het ponyrijden €30,-