Over mij

Mijn naam is Hanna Veldman, geboren in 1985 en moeder van 3 kinderen. Ik werk 2 dagen in het onderwijs bij MBO Paardensport en -houderij in Leeuwarden. Zoals je ziet runnen wij Stal RS. Op deze stal fokken met Friese merries, brengen ze uit in de sport onder het zadel en voor de wagen. Daarnaast hebben wij 2 kwpn’ers. Deze merries rijd ik zelf in de dressuur. Izzy in het ZZL en Miss in de L en. Tevens geef ik paardrijles en ben ik Ruitervitaal coach.

Waarom Ruitervitaalcoach? Fitter en Vitaler.. en dus met meer plezier en in Harmonie paardrijden!

Als moeder van 3 jonge kinderen, 2 dagen werken in het onderwijs, actief dressuurruiter, en van alles willen en het liefst gelijk perfect kunnen, ontbrak het mij aan de energie. Tijdens mijn 3e zwangerschap heb ik mijn paard door laten trainen tot Z niveau. Toen ik na mijn zwangerschap weer rustig aan begon kwam ik erachter dat mijn eigen Fitheid en Vitaliteit gewoon onvoldoende is. Geen prettig gevoel kan ik je zeggen. Naast het paardrijden sportte ik verder niet, hou ik van chocola en had ik korte nachten. Tijdens mijn speurtocht kwam ik terecht bij de opleiding tot Ruiter Vitaal Coach van Garry en Janneke, One Switch. Een mooie combinatie met mijn passie voor het paardrijden. Ja ik wil Fit worden, maar ook Vitaal en hoe mooi is het als ik mijn houding & zit kan optimaliseren, zodat mijn paard veel fijner onder mij gaat bewegen? En ik hoop ik een betere amazone word.

Mijn Droom? Ooit Grand Prix dressuur rijden…

Wat is jou droom? Ik vind coachen super leuk om te doen als Docent MBO3&4 Paardensport- en houderij ben ik studie coach van diverse leerjaren. Ik vind het altijd erg leuk om een student te motiveren, maar ook om een luisterend oor te bieden en samen opzoek te gaan naar waar het wel lukt.

Ben jij op zoek naar begeleiding op of naast het paard?

De combinatie van paardensport en coaching heeft mij gebracht tot Ruitervitaalcoach & Instructie. Wil jij jezelf ook trainen, zodat je fitter en beter te paard zit? Meer één met je paard? SUPER! Neem vrijblijvend contact op!

Ook voor instructie tot M niveau of een combinatie van beide!