Ruitervitaalcoach

Ga meer in harmonie met je paard! Verhoog je Fitheid & Vitaliteit, verbeter je Houding & Zit

Wil je fitter te paard? Je houding en zit verbeteren? Of merk je dat je na een parcours kapot bent? Wellicht is een personal trainer om je ruitervitaliteit te verbeteren dan wel iets voor jou!

Samen doelen stellen en bereiken! Jij gaat jezelf ontwikkelen, je wordt Fitter en Vitaler en verbetert je houding en zit te paard. Door een intake en ruitervitaaltest komen we erachter wat jouw sterke en zwakke punten zijn. Werken aan je symmetrie, het versterken van je core en een stabiele houding.

Kom lekker in je vel, eet gezond en sport naast het paardrijden tenminste 2x per week voor optimaal resultaat.

Tijdens de trainingen neem ik je mee in theorie en praktijk, want ik vind het belangrijk dat je zelf begrijpt waarvoor je het doet. Want met je eigen doelen en het begrijpen van de passende training raak je gemotiveerd en gedisciplineerd!

Mijn expertise ligt in de dressuur, hierin kan ik goed begeleiden en ondersteunen. Echter voel je vrij om ook uit een andere discipline aan te sluiten, want met mijn kennis van het menselijk lichaam, het paardrijden, fitness & vitaliteit, komen wij samen tot duidelijke doelen!

Rijd je geen paard (meer) maar wil je werken aan je houding en fitter worden? Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Verbeter je houding & zit, raak gemotiveerd, wordt fitter en vitaler en blijf dat!

We geven veel uit aan ons paard om hem fit en gezond te houden denk aan Fysiotherapeut, Osteopathie, Chiropractie, Masseurs, speciale voeding en noem maar op… Maar durf ook naar jezelf te kijke en te werken aan je eigen Fitheid en Vitaliteit!